"Brest je skupina, ki jo morate obvezno preveriti, saj bo preverjeno popestrila vaše, še tako zahtevne, glasbeno-gurmanske okuse.!"
(Aleš Podbrežnik, ROCKLINE)

Bojan Krhlanko je študiral na Avstrijskem deželnem konzervatoriju v Celovcu pri prof. Erichu Bachträglu in Klemensu Marktlu. Še kot študent je sodeloval s svetovno priznanimi jazz glasbeniki ter s skupino The Stroj redno koncertiral po evropskih ter azijskih državah.Trenutno ustvarja v številnih jazz projektih: Litošt, Minime, Igor Bezget Trio, Samo Šalamon Slo Bassless Trio, Strojmachine, Igor Lumpert Quartet, Tadej Kampl Quartet, Igor Matkovič Kvintet, BiK3 ter Cromatik 5.

Je zelo kreativen glasbenik, ki vedno raziskuje področja neslišanega in je v letu 2014 izdal ploščo Pocket Music- Rise Of The Androids, ki je bila v celoti narejena na pametnem telefonu. Že več kot desetletje je eden najboljših slovenskih bobnarjev. V letu 2017 je postal tudi član legendarne zasedbe Laibach, drugače je sodeloval s pop in rock projekti, kot so Pero Lovšin Band, The Stroj, Kukushai in številni drugi.